foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
matek házi, függvénytábla, szendvics, üdítő, tornacucc, szódoga, puszi

Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskola

Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum

Az idei ünnepséget a 11/E és a 11/SZ osztály (osztályfőnök: Póhrné Horváth Andrea és Jáger Imre) szervezte. Az érzelmekre ható és közben elgondolkodtató díszleteket készítettek, és olyan pörgő, tartalmas, profi módon előadott műsort, hogy egy percig sem unatkoztunk, minden percét élveztük. Sajnos írott szöveggel és képekkel nem lehet visszaadni az élményt!

Köszönjük!

2017. október 5.
Városi atlétika csapat bajnokság felkészítő versenysorozata.

Iskolánk két csapattal indult leány súlylökésben.
Első csapat: Sávoly Nikolett, Bedőcs Lilien, Horváth Boglárka, Horváth Cintia a 9/K-E osztályból, és Grünwald Júlia a 10/E osztályból. Ők az ötödik helyezést érték el.
Második csapatunk: Németh Eszter (8,48), Rozs Rebeka (6,50), Kámán Kata (7,42), Papp Virág (5,29), az SZÉ/4/12/F/N osztályból és Soós Imelda (6,77) a 9/K-E osztályból. Az Átlag eredményük 7,24 m. Az ő teljesítményük a harmadik helyezéshez volt elegendő.

GRATULÁLUNK!!!

Az első helyen a Nagy Lajos Gimnázium végzett, a második helyen a Horváth Boldizsár Kereskedelmi Szakgimnázium. A többiről a képek mesélnek.

Iskolánk 9/F-F osztályos tanulói 2017. szeptember 29-én, pénteken szabadidős sportokkal ünnepelték az Európai Diáksport Napot. A tó mellett kiépített petanque pályán ismerkedtünk a nálunk még újnak számító francia golyós játékkal.

Majd a tó mellett sétálva kedvet kaptunk vizibiciklizéshez és csónakázáshoz is. A kölcsönző azonban zárva volt, így csak egy fotó készült a stégen.

A hátizsákokból előkerültek a frizbik és a gumilabdák is. Ezektől a mozgásformáktól senkinek nem lett izomláza, viszont szép időben jó hangulatban mégiscsak mozogtunk egy kicsit.

Torkos Dániel kisfilmje a múlt heti Pályaválasztási Show-ról:

És néhány kép:

Copyright © 2017 Oladi Szakképző Iskola Rights Reserved.