foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
matek házi, függvénytábla, szendvics, üdítő, tornacucc, szódoga, puszi

Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskola

Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum

Iskolánkról beszélgettek a "Szombathely Ma" című televíziós műsorban. A felvétel megosztjuk mindenkivel, akit érdekel:  

 

A 2018. november 29-én Vasszécsenyben lebonyolított megyei asztalitenisz diákolimpián iskolánkat két tanuló képviselte. Nagy Kata 10/F-F osztályos tanuló második helyezést ért el. Joó Laura 9/F-GY osztályos tanuló a harmadik helyezettnek járó bronz érmet hozta el. Büszkék vagyunk rájuk!

Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018-2019-es tanévtől iskolánkban iskolai pszichológus segíti a tanulók és a pedagógusok munkáját a GINOP-6.2.3-17-2017-00039 projekt keretében.

Részleteket a képre kattintva olvashatnak:

Szülői tájékoztató az iskolai pszichológusról

Amennyiben a fentiekben ismertetett tevékenységek végzéséhez a gyermekük esetében nem járulnak hozzá, úgy kérjük az alábbi nyilatkozatot az osztályfőnöknek eljuttatni szíveskedjenek.

A nyilatkozat szövege az ikonra kattintva letölthető, kinyomtatható:

A Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Oladi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája felvételiző-toborzó iskolafilmje:

 

November 19-én rendezték a Városi Asztalitenisz Bajnokságot a Bercsényi Miklós Általános Iskolában. Iskolánkat három tanuló képviselte: Nagy Kata 10/F-F osztályos tanuló az első helyezést hozta el, Joó Laura 9/F-GY osztályos tanuló a második helyezést szerezte meg. Tóth Csaba a 11/SZ osztályból a fiú mezőnyben szépen helyt állt. Gratulálunk!

Copyright © 2018 Oladi Szakképző Iskola Rights Reserved.