foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
matek házi, függvénytábla, szendvics, üdítő, tornacucc, szódoga, puszi

Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskola

Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum

„A jó szakma felér egy diplomával!”

Sümegi Brigitta (3/11/A-G osztály) megnyerte az SZKTV-t a női szabók között!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az idén április 24-26. között már a 10. jubileumi Szakma Sztár Fesztivált szervezte meg.

A könnyűipari szakmák területén iskolánk ruhaipari tanműhelye minden téren megfelel a szakmai versenyek lebonyolításához szükséges követelményeknek, ezért a válogató versenyt bőrdíszműves, férfiszabó és női szabó szakmákban itt rendezték. A versenyzőknek műszaki leírások és mintadarabok alapján készterméket kellett készíteniük mindhárom szakmában. Az elkészült termékeket S. Hegyi Lucia divattervező zsűrielnök vezetésével neves szakemberek értékelték. A legjobb eredményt elért tanulók jutottak az országos döntőbe.

Köztük volt Sümegi Brigitta is aki iskolánkat képviselte a női szabók között. És nem is akárhogyan! Magabiztos győzelmet aratott!

A közösségi oldalán így ír erről:
"Köszönöm mindenkinek, a felkészítő tanáraimnak, az iskolámnak, a tanműhelyemnek, a családomnak, hogy lehetővé tették számomra, hogy elindulhassak egy ilyen nívós országos versenyen mint a Szakma Sztár verseny. Rengeteg energiát és időt fektettek bele a felkészítésembe, melynek köszönhetően első helyezést értem el a női szabó szakmámban. Örülök és büszke vagyok rá, hogy az ország legjobbjaival versenyezhettem, valamint, hogy a szakmában elismert szakemberek véleményezték a munkámat. Nagyon köszönöm! Hatalmas büszkeséggel és boldogsággal tölt el, hogy 2017 legjobb női szabójának választottak. "

Gratulálunk!

 

Copyright © 2018 Oladi Szakképző Iskola Rights Reserved.