SZKTV – I. helyezés

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
matek házi, függvénytábla, szendvics, üdítő, tornacucc, szódoga, puszi

Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskola

Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum

„A jó szakma felér egy diplomával!”

Sümegi Brigitta (3/11/A-G osztály) megnyerte az SZKTV-t a női szabók között!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az idén április 24-26. között már a 10. jubileumi Szakma Sztár Fesztivált szervezte meg.

A könnyűipari szakmák területén iskolánk ruhaipari tanműhelye minden téren megfelel a szakmai versenyek lebonyolításához szükséges követelményeknek, ezért a válogató versenyt bőrdíszműves, férfiszabó és női szabó szakmákban itt rendezték. A versenyzőknek műszaki leírások és mintadarabok alapján készterméket kellett készíteniük mindhárom szakmában. Az elkészült termékeket S. Hegyi Lucia divattervező zsűrielnök vezetésével neves szakemberek értékelték. A legjobb eredményt elért tanulók jutottak az országos döntőbe.

Köztük volt Sümegi Brigitta is aki iskolánkat képviselte a női szabók között. És nem is akárhogyan! Magabiztos győzelmet aratott!

A közösségi oldalán így ír erről:
"Köszönöm mindenkinek, a felkészítő tanáraimnak, az iskolámnak, a tanműhelyemnek, a családomnak, hogy lehetővé tették számomra, hogy elindulhassak egy ilyen nívós országos versenyen mint a Szakma Sztár verseny. Rengeteg energiát és időt fektettek bele a felkészítésembe, melynek köszönhetően első helyezést értem el a női szabó szakmámban. Örülök és büszke vagyok rá, hogy az ország legjobbjaival versenyezhettem, valamint, hogy a szakmában elismert szakemberek véleményezték a munkámat. Nagyon köszönöm! Hatalmas büszkeséggel és boldogsággal tölt el, hogy 2017 legjobb női szabójának választottak. "

Gratulálunk!

 

Copyright © 2018 Oladi Szakképző Iskola Rights Reserved.