foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
matek házi, függvénytábla, szendvics, üdítő, tornacucc, szódoga, puszi

Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskola

Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum

Csapatunk bejutott az II. (kozmetikus) Diákolimpia döntőjébe, ahol a népes mezőnyben nagyon szépen megállták a helyüket a szombathelyi lányok.

A Diákolimpia célja, hogy segítse a kozmetikus tanulók ismereteinek elmélyülését és önbecsülésük növelését, teret kapjanak a megszerzett tudásuk bemutatására, nyilvánosan bemutatkozhassanak a szakma többi képviselőjének és a szakképzést biztosító iskolák minőségi nevelő-oktató munkája elismerést kapjon.

A versenyről…

A Beauty szakkiállításon megrendezésre kerülő Diákolimpia megmérettetésen 3 fős csapatok vehettek részt. A Diákolimpia elméleti jellegű verseny, ahol tesztkérdésekre kellett válaszolni. A verseny tisztaságának biztosítása érdekében azonos feltételekkel, egyértelmű feladatmeghatározással próbálták a szubjektív értékelést minimalizálni.

A döntőt egy előválogató előzte meg, ami szeptember végén volt Budapesten. Iskolánk csapata sikeresen vette az első megmérettetést és kvalifikálta magát az országos döntőbe, ahová összesen 7 csapat jutott be.

A november 04-i hétvégén a 26. Beauty Forum keretében megrendezett döntőben végül a 3. helyet szerezték meg szoros küzdelemben a végzős kozmetikus tanulók.

A csapat tagjai:

Gábriel Eszter
Kiss Viktória
Kovács Petra

Felkészítőjük: Molnár Mária

Gratulálunk!

Copyright © 2019 Oladi Szakképző Iskola Rights Reserved.